Robotická kosačka RXR1000
    Robotická kosačka RXR1000

    RURIS Robotická kosačka RXR1000

    Hodnotenie(0)

    Robotická kosačka je schopná vykonávať svoju činnosť bez potreby dohľadu. Používateľovi ju stačí zapnúť a aj keď nie je doma, robot sa môže postarať o údržbu trávnika bez toho, aby zasahoval do iných činností. Inštalácia a príprava prác sú navyše veľmi jednoduché a nevyžadujú technické znalosti.

    627,00 €
    Vrátane DPH
    Na objednávku (dodanie 1-3 týždne)
    0 ks na sklade
    Počet kusov:
    Nakúpte na splátky
    • BEZPEČNOSŤ: BEZPEČNOSŤ: Bezpečná platba platobnými kartami VISA, MasterCard a Maestro.
    • RÝCHLOSŤ: RÝCHLOSŤ: Objednaný tovar doručíme nasledujúci pracovný deň od expedície.
    • FÉROVOSŤ: FÉROVOSŤ: Vrátenie peňazí pri vrátení tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
    • SKÚSENOSŤ: SKÚSENOSŤ: Sme na Slovensku od roku 2000, v Nemecku dokonca od roku 1979!

    Robotická kosačka RXR1000

    Robotická kosačka je schopná vykonávať svoju činnosť bez potreby dohľadu. Používateľovi ju stačí zapnúť a aj keď nie je doma, robot sa môže postarať o údržbu trávnika bez toho, aby zasahoval do iných činností. Inštalácia a príprava prác sú navyše veľmi jednoduché a nevyžadujú technické znalosti. Je len potrebné vymedziť obvod plôch, kde je žiaduca údržba trávnika a robot robí všetku prácu sám. Pracovný obvod je 1000 metrov štvorcových a šírka rezu je 220 mm. Vďaka svojej schopnosti stúpať a pracovať na svahoch so stupňom sklonu až 25 stupňov sa robot ukazuje ako veľmi efektívny. Okrem toho čas, keď je v pokoji, sa používa na nabíjanie lítium-iónových batérií. Robot pracuje s lítium-iónovou batériou 20V a kapacitou 4 Ah, ktorá umožňuje pracovný čas cca 70 minút. Robot je vybavený ovládacím panelom s elektronickým displejom, ktorý poskytuje intuitívny spôsob zaznamenávania všetkých nastavení a zobrazenia všetkých funkcií. 
    Robotická kosačka RURIS RXR1000 je vybavená dokovacou stanicou, obvodovým káblom, držiakmi na upevnenie stanice a obvodového lanka v zemi a dvoma pravítkami na upevnenie lana. Robotická kosačka má snímače nárazu, náklonu a zdvihu, ktoré ju chránia pred prekážkami. Iniciuje zmenu smeru, keď senzory integrované v kapote robota zaznamenajú prekážku alebo sa zastaví, ak sa počas prevádzky zdvihne.
    Zariadenie je tiež chránené pred neoprávneným použitím alebo krádežou konfiguráciou PIN kódu.
    Veľké kolesá poskytujú trakciu s veľkou presnosťou, vďaka čomu si veľmi dobre poradí s kopcovitým trávnikom alebo šmykľavým povrchom. Systém kosenia pozostáva z kotúča s tromi vymeniteľnými nerezovými nožmi. Disk je zároveň umiestnený na mobilnom systéme, ktorý umožňuje nastavenie výšky údržby trávnika od 20 mm do 60 mm a rýchlosť kosenia je konštantná bez ohľadu na uhol sklonu.
    Kosačka je tiež vybavená dažďovými senzormi, vďaka ktorým sa automaticky vráti do nabíjacej stanice, keď začne pršať. Robot môže byť nastavený tak, aby pracoval aj v daždi, v závislosti od preferencií používateľa. Robot môže byť naprogramovaný tak, aby vykonával operácie kosenia trávy počas týždňa, pričom každému dňu je priradená osobitná funkcia podľa prednastavených programovacích pokynov. Vďaka možnosti Multi Start Point v aplikácii robotickej kosačky RURIS RXR1000 môžete nastaviť až 3 pracovné zóny a výkon vie dávkovať v súlade s pracovnou plochou. Inými slovami, po nastavení proporcionality pracovných plôch robot rozdelí svoj pracovný čas tak, aby pokosil každý štvorcový meter.
    Robotická kosačka RURIS RXR1000 je vybavená ochranou proti preťaženiu pre bezkefkový motor kosenia a pre každý z dvoch motorov, ktoré zabezpečujú vlastný pohon. Ak sa počas prevádzky prehreje, kosačka prestane pracovať.
    Ovládanie cez aplikáciu RURIS, ktorá je k dispozícii na Play Store a Apple Store. Robota je možné jednoducho ovládať prostredníctvom aplikácie dostupnej na Play Store a Apple Store. Táto aplikácia vám umožňuje kedykoľvek spustiť robotickú kosačku a nastaviť plány kosenia. Pomocou tejto aplikácie je možné veľmi flexibilne a pohodlne riadiť činnosť robota zo vzdialenosti až 10 m cez Bluetooth, ako aj cez Wireless bez obmedzenia vzdialenosti. Aplikácia ponúka možnosť kedykoľvek spustiť/zastaviť robota, vidieť stav nabitia batérie v reálnom čase, nastaviť a zmeniť PIN robota a jeho pracovný plán, ale aj nastaviť robota tak, aby pracoval v čase dažďa. Po dokončení činnosti údržby trávnika sa robot vráti do nabíjacej stanice.

    Typ motora: bezkefkový elektromotor
    Batéria: Li-Ion 20 V
    Kapacita batérie: 4 Ah
    Typ pripojenia: Bluetooth, Wifi
    Doba nabíjania: 120 minút
    Pracovná doba: 70 minút
    Rýchlosť motora: 3100 ot./min.
    Uhol stúpania: 25 °
    Maximálna rýchlosť: 0,4 m/s
    Výška kosenia: 25 - 60 mm
    Šírka kosenia: 220 mm
    Maximálna plocha: 1000 m2
    Čistá hmotnosť s príslušenstvom: 9,32 kg

    Zariadenie krátkeho dosahu (SRD):
    Vlastnosti: RMI prevádzkové spektrum
    Výkon: 100 Hz - 148,5 kHz, 50 dBA/m pri 10 m
    Bluetooth: V4.2 - Špecifikácia BLE
    Adaptívne spektrum prevádzky/výkon: 2400 MHz - 2483,5 MHz / 7 dm
    Wlan: špecifikácia 802.11 b/g/n
    Adaptívne spektrum prevádzky/výkon 2400 MHz- 28 MHz / 17,5 dBm

    RURIS
    1000RXR2024

    Zatiaľ neboli pridané žiadne zákaznícke hodnotenia.

    Napíšte Vaše hodnotenie produktu
    Robotická kosačka RXR1000

    Nakúpte na splátky

    16 produktov v rovnakej kategórii:

    Robotická kosačka RXR1000
    627,00 €
    Vrátane DPH