Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD

    BRAVSON GROUP s.r.o. Fotopasca BUNATY MINI FULL HD

    Hodnotenie(0)
    Profesionálna fotopasca s časovačom a LCD displejom. Uhol snímania 55 °, rozlíšenie 32 MP a video vo full HD kvalite. Objavte revolučnú fotopascu Bunaty, vášho nevyhnutného partnera nielen pre zabezpečenie a ochranu vášho majetku, ale aj pre parádne fotografie zvierat a prírody. Táto najnovšia fotopasca je špičkou technológie, ktorá zachytáva každý okamih s neuveriteľnou kvalitou a to aj za šera a v noci. Vaše zhotovené snímky sa starostlivo ukladajú na SD kartu. Prenesiete sa priamo do diania v
    125,99 €
    Vrátane DPH
    SKLADOM u dodávateľa (dodanie 3-10 dní)
    5 ks na sklade
    Počet kusov:
    Nakúpte na splátky
    • BEZPEČNOSŤ: BEZPEČNOSŤ: Bezpečná platba platobnými kartami VISA, MasterCard a Maestro.
    • RÝCHLOSŤ: RÝCHLOSŤ: Objednaný tovar doručíme nasledujúci pracovný deň od expedície.
    • FÉROVOSŤ: FÉROVOSŤ: Vrátenie peňazí pri vrátení tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
    • SKÚSENOSŤ: SKÚSENOSŤ: Sme na Slovensku od roku 2000, v Nemecku dokonca od roku 1979!

    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD

    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD

    Nastavenie pasce cez display, foto a video ukladá na 32GB SD kartu, uhol snímania 55°, 32MP foto, FULL HD video v dĺžke 1 minúta, časovač pre nastavenie času snímania, časozber, USB konektor na počítač na sťahovanie fotiek, alebo z SD karty, LCD display vpredu pre jednoduché nastavenie, certifikácia IP 67 - prachotesná, vodotesná (odolná voči dažďu), tepelné pohybové čidlo, prísvit 940nm - do vzdialenosti 10-15m, napájanie cez 4x AA (tužkové batérie), možnosť napojiť na externé napájanie, alebo do siete. Výborne poslúži na zabezpečenie a ochranu majetku, pre poľovníkov, milovníkov prírody a na sledovanie pohybu zvieraťa. Vytvára kvalitné snímky aj z fotenia v noci. Fotopasce Bunaty vytvorené s láskou pre každého dobrodruha a sú profesionálnymi zariadeniami špeciálne navrhnutými pre Českú a Slovenskú republiku. Ich spoľahlivosť, odolnosť a kvalita sú to, čo zaujalo aj PČR a Lesy ČR. Sieť týchto úžasných zariadení už pokrýva viac ako 200 miest a obcí v ČR, čo svedčí o ich nezastupiteľnej hodnote. Doprajte si pocit bezpečnosti a zachytávajte snímky a videá tam, kde potrebujete. S touto fotopascou Vám už nič neunikne a vaše cesty budú plné úžasných objavov..

    Bonusový dárček od nás!

    Akú výhodu Vám prinášame? Každý zákazník, ktorý si túto fotopascu u nás zakúpi, dostane úplne zadarmo 32 GB SD kartu + polohovací kĺb k fotopasci. SD karta Vám poslúži ako úložisko pre urobené snímky a video sekvencie. Polohovací kĺb napomôže nasmerovať fotopascu na potrebné miesto záberu.

    fotopasca-sd-karta-y


    Ultra presné zameranie

    Veľký LCD displej na prednej strane fotopasce sa postará o ultra presné zameranie sledovanej oblasti. Konkurencia ponúka mnoho fotopascí, ktoré majú displej vo vnútri, čo je k ničomu. Je potrebné, aby bol displej umiestnený vpredu, a bolo vidieť, čo presne chcete fotiť, alebo natáčať. Iba tak máte možnosť fotopascu zamerať.

    fotopast-Bunaty-mini


    Trhá rekordy

    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD svojou predajnosťou trhá rekordy na českom i slovenskom trhu! Za spokojnosťou stojí viac ako 10 000 nadšených zákazníkov! Jedná sa o jednu z najpredávanejších fotopascí, obľúbenú pre svoju prakticky malú veľkosť, cenovú dostupnosť a veľmi jednoduché nastavenie v slovenskom jazyku.

    fotopast-bunaty-mini-2


    Najmodernejšie technológie v najmenšom prevedení

    Fotopasca Bunaty mini je najmenšou fotopascou na trhu, napriek tomu je vybavená najmodernejšou technológiou, ktorá z nej robí špičku vo svojej kategórii. Disponuje totiž inteligentnými funkciami ako je časovač, časozber a pohybové čidlo s tepelným senzorom. Vďaka nemu zaznamená tepelný pohyb zveri alebo človeka a eliminuje tak nežiaduci pohyb, ktorý by vyvolal prázdne fotografie. Fotopasca je vďaka tomu vhodná na zlodeja i na zver. Pomocou 6 tlačidiel a jednoduchému nastaveniu v českom menu si fotopascu môžete nastaviť napríklad iba na nočné snímanie. Fotopasca je veľmi jednoduchá na obsluhu, a pre jej nastavenie nie sú nutné žiadne znalosti alebo skúsenosti. Do fotopasce vložíte SD kartu a 4 štandardné tužkové batérie. Nastavíte dátum, čas a zvolíte možnosť fotenia alebo videa, to všetko!

    fotopast-bunaty-mini-3


    Dokonale maskovaná pasca

    Fotopasca je vďaka svojej malej veľkosti a nenápadnému vzhľadu v prírodnej farbe dokonale maskovanou pascou, ktoré nič neunikne. Tento maskovaný pomocník je prispôsobený práci v teréne, je vysoko odolný voči dažďu i poveternostným podmienkam.

    fotky-z-fotopasti


    Istota českej značky

    Môžete sa spoľahnúť, že fotopasca, ktorú si zaobstaráte od tejto čestnej českej značky, je vysoko profesionálnym a kvalitným zariadením, ktoré Vás nesklame. Bunaty zaisťuje slovenský servis aj technickú podporu. Fotopasce sú špeciálne lokalizované pre Českú a Slovenskú republiku. Menu zariadenia a dodávaný návod je v českom jazyku. Bunaty je najpredávanejšia značka fotopascí v ČR a na našom trhu je viac ako 7 rokov.


    Návod na použitie na stiahnutie:
    Fotopasca BUNATY MINI

    BRAVSON GROUP s.r.o.
    0545-XG
    5 ks

    Zatiaľ neboli pridané žiadne zákaznícke hodnotenia.

    Napíšte Vaše hodnotenie produktu
    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD

    Nakúpte na splátky

    24 produktov v rovnakej kategórii:

    Fotopasca BUNATY MINI FULL HD
    125,99 €
    Vrátane DPH