Konský statok / 5609
    Konský statok / 5609

    SIKU Konský statok / 5609

    Hodnotenie(0)

    Farma je ideálnym rozšírením SIKUWORLD, ale ponúka aj zábavu v samostatnom hernom svete. Konská farma SIKUWORLD vytvára pre deti inšpiráciu pre nový herný svet so zvieratami a vidieckym farmárskym životom. Model nie je vhodný pre deti mladšie ako 3 roky.

    64,40 €
    Vrátane DPH
    Na objednávku (dodanie 1-3 týždne)
    0 ks na sklade
    Počet kusov:
    Nakúpte na splátky
    • BEZPEČNOSŤ: BEZPEČNOSŤ: Bezpečná platba platobnými kartami VISA, MasterCard a Maestro.
    • RÝCHLOSŤ: RÝCHLOSŤ: Objednaný tovar doručíme nasledujúci pracovný deň od expedície.
    • FÉROVOSŤ: FÉROVOSŤ: Vrátenie peňazí pri vrátení tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
    • SKÚSENOSŤ: SKÚSENOSŤ: Sme na Slovensku od roku 2000, v Nemecku dokonca od roku 1979!

    Konský statok / 5609

    Farma je ideálnym rozšírením SIKUWORLD, ale ponúka aj zábavu v samostatnom hernom svete. Konská farma SIKUWORLD vytvára pre deti inšpiráciu pre nový herný svet so zvieratami a vidieckym farmárskym životom. Kone stojace vo výbehu vítajú konských priateľov hlasným erdžaním. Ďalšia jazda na koni sa nezadržateľne blíži. Predtým je však na farme ešte veľa práce. Balíky sena sa vykladajú do senníka s priloženým traktorom Fendt 939 a drapákom na balíky. Farma SIKUWORLD je kompatibilná s ostatnými sadami SIKUWORLD, ale dá sa s ňou hrať aj samostatne. Dvojpodlažná budova má príjazdovú cestu. Modulárna štruktúra a stabilita zásuvného systému nekladú žiadne obmedzenia detskej kreativite. Zásuvný systém siku hravou formou podporuje motorické a kognitívne schopnosti dieťaťa. Sebavedomie posilňuje aj možnosť vytvoriť si niečo bez pomoci dospelých. Farma s konskými stajňami a senníkom je vybavená vysokou úrovňou detailov. Kovový model doplnený plastovými časťami.

    Rozmery (DxŠxV): 270 x 495 x 210 mm
    Hmotnosť: 1,59 kg

    Upozornenie: Model nie je vhodný pre deti mladšie ako 3 roky. Nebezpečenstvo udusenia malými časťami, ktoré by mohli byť prehltnuté.
    Spoločnosť SIKU si vyhradzuje právo na zmenu farby alebo technické zmeny. Na prezentáciu nových produktov sa sčasti používajú originálne fotografie a prototypy. Pri dodávke modelu sa môžu vyskytnúť odchýlky.

    SIKU
    31869D
    Novinka

    Zatiaľ neboli pridané žiadne zákaznícke hodnotenia.

    Napíšte Vaše hodnotenie produktu
    Konský statok / 5609

    Nakúpte na splátky

    24 produktov v rovnakej kategórii:

    SIKU Konský statok / 5609
    Konský statok / 5609
    64,40 €
    Vrátane DPH