Fotopasca BUNATY MICRO 4K
    Fotopasca BUNATY MICRO 4K
    Fotopasca BUNATY MICRO 4K
    Fotopasca BUNATY MICRO 4K
    Fotopasca BUNATY MICRO 4K

    BRAVSON GROUP s.r.o. Fotopasca BUNATY MICRO 4K

    Hodnotenie(0)
    Profesionálna fotopasca 7x7x5 cm. Nastavenie cez mobilný telefón, uhol snímania 60°, rozlíšenie 32 MP a video v 4K. Uhol snímania 60°, rozlíšenie 32 MP a video v rozlíšení 4K. Objavte revolučnú fotopascu Bunaty, vášho nevyhnutného partnera nielen pre zabezpečenie a ochranu vášho majetku, ale aj pre parádne fotografie zvierat a prírody. Táto najnovšia fotopasca je špičkou technológie, ktorá zachytáva každý okamih s neuveriteľnou kvalitou a to aj za šera a v noci. Všetky nastavenia, sa vzhľadom k
    155,99 €
    Vrátane DPH
    SKLADOM u dodávateľa (dodanie 3-10 dní)
    3 ks na sklade
    Počet kusov:
    Nakúpte na splátky
    • BEZPEČNOSŤ: BEZPEČNOSŤ: Bezpečná platba platobnými kartami VISA, MasterCard a Maestro.
    • RÝCHLOSŤ: RÝCHLOSŤ: Objednaný tovar doručíme nasledujúci pracovný deň od expedície.
    • FÉROVOSŤ: FÉROVOSŤ: Vrátenie peňazí pri vrátení tovaru do 14 dní bez udania dôvodu.
    • SKÚSENOSŤ: SKÚSENOSŤ: Sme na Slovensku od roku 2000, v Nemecku dokonca od roku 1979!

    Fotopasca BUNATY MICRO 4K

    Fotopasca BUNATY MICRO 4K

    Nastavenie a sťahovanie foto cez Bluetooth v mobilnej aplikácii, foto a video ukladá na 32GB SD kartu, uhol snímania 60°, možnosť súčasne snímať foto aj video, 32MP foto, 4K video v dĺžke 1 minúta, časovač pre nastavenie času snímania, časozber, USB konektor na počítač na sťahovanie fotiek, alebo z SD karty, certifikácia IP 67 - prachotesná, vodotesná (odolná voči dažďu), tepelné pohybové čidlo, prísvit 940 nm - prisvietenie do 10 - 15m, napájanie cez 4x AA (ceruzkové batérie), možnosť napojiť na externé napájanie, alebo do siete. Výborne poslúži na zabezpečenie a ochranu majetku, pre poľovníkov, milovníkov prírody a na sledovanie pohybu zvieraťa. Úplne bezhlučne a neviditeľne vytvára kvalitné snímky a videá so zvukom aj za šera alebo v noci. Fotopasce Bunaty sú vytvorené s láskou pre každého dobrodruha a sú profesionálnymi zariadeniami špeciálne navrhnutými pre Českú a Slovenskú republiku. Ich spoľahlivosť, odolnosť a kvalita sú to, čo zaujalo aj PČR a Lesy ČR. Sieť týchto úžasných zariadení už pokrýva viac ako 200 miest a obcí v ČR, čo svedčí o ich nezastupiteľnej hodnote. Doprajte si pocit bezpečnosti a zachytávajte snímky a videá tam, kde potrebujete. S touto fotopascou Vám už nič neunikne a vaše cesty budú plné úžasných objavov.

    Bonusový dárček od nás!

    Akú výhodu Vám prinášame? Každý zákazník, ktorý si túto fotopascu u nás zakúpi, dostane úplne zadarmo 32 GB SD kartu. SD karta Vám poslúži ako úložisko pre urobené snímky a video sekvencie.

    Malá veľkosť pre dokonalé maskovanie

    Fotopasca Bunaty micro 4k je takmer o polovicu menšia ako malá a najpredávanejšia fotopasca v ČR Bunaty Mini. Rozmer fotopasce je iba 7x7x5 cm. Svojou veľkosťou a vzhľadom sa stáva dokonale maskovanou pascou, s ktorou Vám nič neunikne.
      nejmensi-fotopast-na-svete


    Kvalita záznamu, ktorá Vás nadchne

    Najväčšou prednosťou tejto fotopasce je jej extra malá veľkosť, a predovšetkým kvalita zhotoveného záznamu. Fotopasca Bunaty micro vytvára fotografie s rozlíšením 32 MP a video v rozlíšení 4K. Uhol snímania je neuveriteľných 60°. Vďaka týmto parametrom sa právoplatne radí medzi najlepšie na svete.

    fotopast-bunaty-micro-4-k2


    Najmodernejšie technológie v najmenšom prevedení

    Fotopasca Bunaty micro 4K je najmenšou fotopascou na trhu, napriek tomu je vybavená najmodernejšou technológiou, ktorá z nej robí špičku vo svojej kategórii. Disponuje totiž inteligentnými funkciami, ako je časovač, schopnosť súbežne fotografovať aj natáčať, pričom dokáže vytvoriť až 9 fotografií v tesnom slede za sebou a ďalšie tisíce fotiek, ktoré automaticky ukladá na micro SD kartu. Pokiaľ je SD karta zaplnená, inteligentná funkcia ju začne automaticky prepisovať novými záznamami. Všetky nastavenia sa vzhľadom k jej veľkosti vykonávajú cez telefón, pomocou jednoduchej aplikácie pre ANDROID a IOS (APPLE). Fotopascu jednoducho spárujete so svojim mobilným telefónom cez Bluetooth a pohodlne nastavíte behom okamihu.

    fotopast-bunaty-micro-4k


    Prispôsobená extrémnym podmienkam

    Fotopasca Bunaty micro 4K,robustnú konštrukciu a vnútorné výstuže, odolá tak prípadným nárazom aj pádom. Silný vietor ani dážď túto fotopascu nezastaví, pretože nesie certifikáciu IP 67, ktorá zaručuje ochranu pred vniknutím prachu a odolnosť voči dažďu (nie je však vhodná pre celkové ponorenie). Fotopascu tak nemusíte schovávať pod prístreškom a môžete s ňou vyraziť aj do drsného terénu.


    Istota českej značky

    Môžete sa spoľahnúť, že fotopasca, ktorú si zaobstaráte od tejto čestnej českej značky, je vysoko profesionálnym a kvalitným zariadením, ktoré Vás nesklame. Bunaty zaisťuje slovenský servis aj technickú podporu. Fotopasce sú špeciálne lokalizované pre Českú a Slovenskú republiku. Dodávaný návod je v českom jazyku. Bunaty je najpredávanejšia značka fotopascí v ČR a na našom trhu je viac ako 7 rokov.


    Návod na použitie na stiahnutie:
    Fotopasca BUNATY MIKRO 4K

    BRAVSON GROUP s.r.o.
    0546-XG
    3 ks

    Zatiaľ neboli pridané žiadne zákaznícke hodnotenia.

    Napíšte Vaše hodnotenie produktu
    Fotopasca BUNATY MICRO 4K

    Nakúpte na splátky

    24 produktov v rovnakej kategórii:

    Fotopasca BUNATY MICRO 4K
    155,99 €
    Vrátane DPH